Nemkutya

Belépés

hirdetés

Végre itt az öntudatos beszélő robot!! :D

hirdetés

hozzászólás· 7,615 megtekintés · 20 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Számítógép Vs. Konzol

  Számítógép Vs. Konzol

  40,142 megtekintés

 • Na, hol a pálinkám?! :D

  Na, hol a pálinkám?! :D

  7,993 megtekintés

 • Most azon az apróságon ne akadjunk fenn, h vámpíro...

  Most azon az apróságon ne akadjunk fenn, h vámpíro...

  6,107 megtekintés

 • A legjobban elhelyezett reklám!

  A legjobban elhelyezett reklám!

  5,425 megtekintés

 • Jelenetek egy házasságból

  Jelenetek egy házasságból

  6,521 megtekintés

 • A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  10,929 megtekintés

 • Ha Chuck Norris biciklire ül...

  Ha Chuck Norris biciklire ül...

  5,553 megtekintés

 • Néha még Jézusnak is van kedve kicsit trollkodni.....

  Néha még Jézusnak is van kedve kicsit trollkodni.....

  12,325 megtekintés

 • Aki szokott olvasni, annak biztosan ismerős lesz! ...

  Aki szokott olvasni, annak biztosan ismerős lesz! ...

  12,698 megtekintés

 • Anyu, fáj a fogam!

  Anyu, fáj a fogam!

  4,681 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Sakkon nyertük

  Két cigány megy egy lóval az országúton. Megállítja őket egy rendőr: - Hol szereztétek ezt a lovat? - Sakkon nyertük. - Na persze... szerintem loptátok! - Dehogyis. Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval...

 • Sikeres ember

  Sikeres ember az, aki: 4 évesen: nem vizel a gatyájába. 12 évesen: vannak barátai. 16 évesen: van jogosítványa. 18 évesen: szexel. 35 évesen: sok pénzt keres. 60 évesen: szexel. 70 évesen: van jogsija. 75 évesen: vannak barátai. 80 évesen: nem vizel a gatyájába.

 • Strucc az étteremben

  Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel: - Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát. - Majd megkérdezi a struccot: - És te? - Ugyanazt - így a strucc. Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és a számlával. - 6 dollár 40 - mondja. A férfi belenyúl a zsebébe és számolás nélkül átadja a pontos összeget. A következő nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik, és ugyanúgy kifizeti a férfi a pontos összeget. A következő. napokban ugyanez megismétlődik még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek. - A szokásosat? - kérdezi a pincérnő. - Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit - közli a férfi, és a strucchoz fordul: - És te? - Ugyanazt - hangzik a válasz. Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla összegét: - 32 dollár 50. A férfi belenyúl a zsebébe, és ismét számolás nélkül átadja a pontos összeget. A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi: - Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg van? - Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem, kijött belőle a dzsinn és felajánlotta, hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, hogy ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg. - Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga gazdag fog maradni egész életén át. - Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van, ha kell. - Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc? - A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com