Nemkutya

Belépés

hirdetés

Amikor elkalandozol az órán... ;)

hirdetés

hozzászólás· 15,480 megtekintés · 4 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Üdv. az interneten! ;)

  Üdv. az interneten! ;)

  15,987 megtekintés

 • Inkább gondolkozzon a cserén :DD

  Inkább gondolkozzon a cserén :DD

  7,459 megtekintés

 • Ki érti a nőket, de komolyan...?!

  Ki érti a nőket, de komolyan...?!

  48,169 megtekintés

 • Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  6,759 megtekintés

 • Ha nők irányítanák a világot...

  Ha nők irányítanák a világot...

  17,134 megtekintés

 • Amikor megkínálnak chipsből

  Amikor megkínálnak chipsből

  29,882 megtekintés

 • Amikor a lány mondja ki, amit a fiú gondol...

  Amikor a lány mondja ki, amit a fiú gondol...

  23,706 megtekintés

 • Ezzel fogadott a feleségem, mikor hazaértem...

  Ezzel fogadott a feleségem, mikor hazaértem...

  13,405 megtekintés

 • Ki gondolta volna :D

  Ki gondolta volna :D

  7,227 megtekintés

 • Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  6,079 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Rohadt hideg van

  Az öreg néni elmegy a templomba, és magával viszi a papagáját. Ülnek a misén, amikor egyszer csak a papagáj megszólal: - Hú, a picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elszégyelli magát, hazamegy és órákig beszél a papagájnak, próbálja elérni, hogy a templomban mellőzze a csúnya beszédet. A következő héten megint elviszi a templomba a madarat, de az megint csúnyán beszél. Ekkor elviszi egy állatorvoshoz, aki azt tanácsolja neki, hogy ha a madár csúnyán beszél, akkor fogja meg a lábánál, és forgassa párszor a feje körül. Így a madár megtanulja, hogy nem szabad csúnyán beszélnie. Következő héten megint bemennek a templomba. A pap éppen a mise közepén tart, amikor a papagáj megszólal: - A picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elkapja a lábainál, és párszor megforgatja a feje körül. Amikor befejezi, a papagáj megrázza magát és megszólal: - És még a szél is kurvára fúj!

 • Szüksége lesz rá

  Egy nap George Bush kocogás közben belesik a folyóba. Három kissrác áll a vízparton, látják mi történt, beugranak a vízbe, kihúzzák. Bush, ahogy levegőhöz jut, elkezd hálálkodni: - Jaj, nagyon köszönöm. Megmentettétek az USA elnökét. Mondjátok meg, mit szeretnétek, megkapjátok. Az első fiú: - Szeretnék elmenni Disneyland-be. - Jó, személyesen foglak elvinni. Mondja a második: - Én szeretnék egy pólót Michael Jordan aláírásával. - Jó, személyesen fogom megszerezni. A harmadik: - Én szeretnék egy új arcot, másik személyazonosságot, meg egy házat valahol Mexikóban. Bush csodálkozva: - Miért? Nem hiszem, hogy ezekre szükséged lenne ilyen fiatalon. - Ha apám megtudja, hogy megmentettem George Bush életét, akkor szükségem lesz rá.

 • Móricka medencéje

  Móricka anyukája észreveszi, hogy Mórickának egyre jobbak a jegyei. Mondja is Mórickának: - Móricka, hogy ha a jövő héten is ilyen jól tanulsz, kapsz egy medencét. Móricka a másik héten is jól tanult, megkapta a medencét. Móricka anyukája észreveszi, hogy Móricka milyen vígan ugrál a medencébe. Kimegy hozzá és mondja neki. - Móricka, ha a jövő héten is ilyen jól tanulsz, kapsz a medencédbe vizet is...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com